ANA SAYFA HAKKIMIZDA TÜM ÜLKELER SIKÇA SORULAN SORULAR HABERLER İLETİŞİM

Konferans Vizesi Gerekli Bilgiler

ANA SAYFA / İspanya / Konferans Vizesi

Konferans Vizesi

İspanya Konferans Vizesi işlemleri için gerekli evrak ve belgeler

 

1. İspanya Schengen vize başvuru formu (eksiksiz doldurularak imzalanmaladır)

 

2. Fotoğraf - 2 adet biyometrik fotoğraf (kişinin güncel halini yansıtır, son 3 ay içerisinde çekilmiş beyaz fon üzeri)

 

3. Pasaport

 

4. Uçak bileti rezervasyonu

 

5. Otel rezervasyonu

 

6. Seyahat sağlık sigortası, 30.000 euro teminatlı uluslararası geçerlilikte

 

7. Şirketin antetli kağıdına İspanya Konsolosluğuna hitaben vize talep dilekçesi (seyahat amacını ve ayrıntılarını, sponsorunu belirten)

 

8. Konferans ve katılacak olduğu kültürel etkinliklere dair davetiye, doküman ve belgeler

 

9. Sportif faaliyetler için gidilmesi halinde akreditasyon belgesi, davetiye veya katılım belgeleri

 

10. Çalıştığı kurumdan alınmış görev ve izin yazısı

 

11. SGK işe giriş bildirgesi

 

12. SGK hizmet dökümü

 

13. Son 3 aylık maaş bordrosu 

 

14. Faaliyet belgesi ve Oda sicil kaydı

 

15. Ticari sicil gazetesi

 

16. Vergi levhası fotokopisi (bir önceki yılın ödemelerini gösteren)

 

17. Şirketin imza sirküleri

 

18. Şahsi hesap dökümü (en az 2000 tl bakiyesi olan imzalı ve kaşeli)

 

19. Vize takip belgesini işlemlerinizin başlayabilmesi içindir (online şekli sayfanın en altında mevcuttur)

 

 

Lütfen Dikkat,

 

Başvuru sahibi emekli ise;

 

- Emekli kartı ve emekli maaşını gösteren belge ve güncel tarih ve bakiye gösteren maaş kartı

 

Başvuru sahibi öğrenci ise;

 

- Öğrenci belgesi

 

Başvuru sahibi çiftçiyse;

 

- Ziraat odası tarafından verilmiş çiftçi belgesi

 

Seyahatin sponsoru şirket ise,

 

- Şirketin antetli kağıdına masrafların üstlenildiğine dair dilekçe

- Şirkete ait son 3 aylık banka hesap dökümü ıslak imzalı ve kaşeli

 

 

Not: Seyahat edecek olan kişi 18 yaşından küçük olması halinde anne ve baba tarafından imzalanmış noter onaylı muvafakatnamenin aslı

 

 

Türkiye’den başvuru yapacak olan yabancıları için gerekli evraklar

 

1. Dönüş tarihi itibariyle en az 3 ay geçerliliği olan ikamet tezkeresi

 

2. Nüfus cüzdanı fotokopisi

 

3. Pasaportun işlem görmüş tüm sayfalarının fotokopisi

LÜTFEN DİKKAT!

* Lütfen evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce sağ üst tarafta bulunan iletişim bilgilerini kullanıp size en yakın ofisimizi arayarak ya da iletişim sayfasında bulunan formu doldurarak bizimle iletişime geçiniz.

* Schengen vizesi alımında pasaportunuzda en son aldığınız schengen vizesinde VİS ibaresi olup olmadığını vize uzmanımıza belirtiniz.VİS ibaresi yok ise parmak izine gelmeniz gerekmektedir.

* Vize uzmanlarımız, yapmak istediğiniz seyahatin amacına uygun, güncel evrak listesi konusunda size bilgi maili gönderecektir.

* Vize başvurunuz esnasında ibraz etmeniz gereken Vize Başvuru Formu ve Vize Talep Dilekçesi gibi belgeler konusunda vize uzmanlarımızdan yardım isteyiniz.

* Seyahat amacınıza uygun vize başvuru evraklarını temin edip tarafımıza ulaştırınız.

* Vize uzmanlarımız vize başvurunuzu gerçekleştirip, gerekli durumlarda (Biyometri İşlemi gibi) randevunuzu alarak sizi bilgilendirecek ve işlemleriniz esnasında size eşlik edecektir.

* Seyahatinize ilişkin uçak bileti , otel ve diğer hizmetler gibi konularda lütfen seyahat uzmanlarımızdan destek talep ediniz.

* Vize başvuru süreciniz başından sonuna kadar uzmanlarımız tarafından takip edilip sonuç konusunda sizinle iletişim kurulacaktır.

* Vize başvurunuz tamamlandığında vize uzmanlarımız sizinle iletişim kurup evraklarınızı talep ettiğiniz şekilde (kargo, kurye ya da doğrudan) tarafınıza teslim edilmesini sağlayacaktır.

* Tüm soru ve görüşleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.