ANA SAYFA HAKKIMIZDA TÜM ÜLKELER SIKÇA SORULAN SORULAR HABERLER İLETİŞİM

Aile Ziyareti Vizesi - Devlet Dairesinde Çalışanlar Gerekli Bilgiler

ANA SAYFA / Macaristan / Aile Ziyareti Vizesi - Devlet Dairesinde Çalışanlar

Aile Ziyareti Vizesi - Devlet Dairesinde Çalışanlar

 
Devlet dairesi çalışanlarının Macaristan Aile Ziyaret Vize işlemleri için tarafımıza ulaştırması gereken evraklar

 

 
1. Davetiyenin aslı,

          a.Macaristan'da bağlı olduğu belediyeden onaylı olmalı

          b.Davetiyede davet edenin adı soyadı, telefon numarası, adresi bulunmalı ve gidiş, dönüş tarihi belirtilmeli

          c.Masrafları davet eden karşılıyorsa son 3 aylık gelir belgeleri ve son 3 aylık banka hesap dökümü eklenmelidir.

          d.Davet edenin kimlik fotokopisi (Eğer ülkede oturma izniyle bulunuyorsa oturma izni belgesinin fotokopisi) eklenmelidir.

 

2. ingilizce Dilekçe - Şirketin antetli kağıdına yazılmış, imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş; Macaristan Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

 

3. Pasaport

 

4. Fotoğraf - İki adet Biometrik fotoğraf; 35x45 mm ölçülerinde, fon beyaz ve güncel olmalı

 

5. Çalışma Belgesi, bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.

 

6. İzin Belgesi, bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.

 

7. Resmi kurum görev kimlik kartının önlü - arkalı  fotokopisi 

 

8. Son 3 aylık Maaş Bordrosu (İmzalı ve kaşeli olmalıdır.) Bağlı bulunduğunuz kurumdan almanız gerekmektedir.

 

9. Şahsi hesabınızın son 3 aya ait Banka Hesap Cüzdanı veya  Banka Hesap Dökümü

        a. En az 2500 tl bakiye bulunmalıdır

        b. 15 günden eski olmayan kaşeli, imzalı ve bankanın imza sirküleri de olmalıdır.

 

10. Varsa Kira Gelirleri fotokopisi, Tapu fotokopisi, Araç Ruhsatı fotokopisi

 

11. Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği - İl Nüfus Müdürlüğünden alınmış - orijinal

 

12. Kimlik fotokopisi

LÜTFEN DİKKAT!

* Lütfen evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce sağ üst tarafta bulunan iletişim bilgilerini kullanıp size en yakın ofisimizi arayarak ya da iletişim sayfasında bulunan formu doldurarak bizimle iletişime geçiniz.

* Schengen vizesi alımında pasaportunuzda en son aldığınız schengen vizesinde VİS ibaresi olup olmadığını vize uzmanımıza belirtiniz.VİS ibaresi yok ise parmak izine gelmeniz gerekmektedir.

* Vize uzmanlarımız, yapmak istediğiniz seyahatin amacına uygun, güncel evrak listesi konusunda size bilgi maili gönderecektir.

* Vize başvurunuz esnasında ibraz etmeniz gereken Vize Başvuru Formu ve Vize Talep Dilekçesi gibi belgeler konusunda vize uzmanlarımızdan yardım isteyiniz.

* Seyahat amacınıza uygun vize başvuru evraklarını temin edip tarafımıza ulaştırınız.

* Vize uzmanlarımız vize başvurunuzu gerçekleştirip, gerekli durumlarda (Biyometri İşlemi gibi) randevunuzu alarak sizi bilgilendirecek ve işlemleriniz esnasında size eşlik edecektir.

* Seyahatinize ilişkin uçak bileti , otel ve diğer hizmetler gibi konularda lütfen seyahat uzmanlarımızdan destek talep ediniz.

* Vize başvuru süreciniz başından sonuna kadar uzmanlarımız tarafından takip edilip sonuç konusunda sizinle iletişim kurulacaktır.

* Vize başvurunuz tamamlandığında vize uzmanlarımız sizinle iletişim kurup evraklarınızı talep ettiğiniz şekilde (kargo, kurye ya da doğrudan) tarafınıza teslim edilmesini sağlayacaktır.

* Tüm soru ve görüşleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.