ANA SAYFA HAKKIMIZDA TÜM ÜLKELER SIKÇA SORULAN SORULAR HABERLER İLETİŞİM

Aile Ziyareti Vizesi - Doktorlar Gerekli Bilgiler

ANA SAYFA / Macaristan / Aile Ziyareti Vizesi - Doktorlar

Aile Ziyareti Vizesi - Doktorlar

 

Avukat-Doktor-Eczacı-Diş Hekimi-Mühendislerin Macaristan Aile Ziyareti Vize işlemleri için tarafımıza ulaştırması gereken evraklar

 

 
1. Davetiyenin aslı,

          a.Macaristan'da bağlı olduğu belediyeden onaylı olmalı

          b.Davetiyede davet edenin adı soyadı, telefon numarası, adresi bulunmalı ve gidiş, dönüş tarihi belirtilmeli

          c.Masrafları davet eden karşılıyorsa son 3 aylık gelir belgeleri ve son 3 aylık banka hesap dökümü eklenmelidir.

          d.Davet edenin kimlik fotokopisi (Eğer ülkede oturma izniyle bulunuyorsa oturma izni belgesinin fotokopisi) eklenmelidir.

 

2. ingilizce Dilekçe - Şirketin antetli kağıdına yazılmış, imzalanmış, şirketin kaşesi vurulmuş; Macaristan Konsolosluğuna hitaben yazılmış İngilizce vize talep dilekçesi

 

3. Pasaport

 

4. Fotoğraf - İki adet Biometrik fotoğraf; 35x45 mm ölçülerinde, fon beyaz ve güncel olmalı

 

5. Son 3 ay içinde alınmış oda sicil kaydı.

 

6. Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi (Kuruluş, sermaye arttırımı, adres değişiklikleri olmuşsa belirtilmelidir.)

 

7. Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi

 

8. Güncel Tarihli Vergi Levhası fotokopisi

 

9. Meslek kimlik kartı fotokopisi

 

10. SGK İşe Giriş Bildirgesi

 

11. SGK Hizmet Dökümü

 

12. Maaş Bordrosu (Son 3 aya ait, imzalı ve kaşeli olmalıdır.)

 

13. Kimlik fotokopisi 

 

14. Banka Hesap Cüzdanı fotokopisi veya son 3 aya ait banka hesap dökümü

          a. En az 2500 TL bakiyesi bulunmalı

          b. Hesap dökümü alınmış ise bankadan kaşeli ve ıslak imzalı olup banka imza sirküleride eklenmelidir.

 

LÜTFEN DİKKAT!

* Lütfen evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce sağ üst tarafta bulunan iletişim bilgilerini kullanıp size en yakın ofisimizi arayarak ya da iletişim sayfasında bulunan formu doldurarak bizimle iletişime geçiniz.

* Schengen vizesi alımında pasaportunuzda en son aldığınız schengen vizesinde VİS ibaresi olup olmadığını vize uzmanımıza belirtiniz.VİS ibaresi yok ise parmak izine gelmeniz gerekmektedir.

* Vize uzmanlarımız, yapmak istediğiniz seyahatin amacına uygun, güncel evrak listesi konusunda size bilgi maili gönderecektir.

* Vize başvurunuz esnasında ibraz etmeniz gereken Vize Başvuru Formu ve Vize Talep Dilekçesi gibi belgeler konusunda vize uzmanlarımızdan yardım isteyiniz.

* Seyahat amacınıza uygun vize başvuru evraklarını temin edip tarafımıza ulaştırınız.

* Vize uzmanlarımız vize başvurunuzu gerçekleştirip, gerekli durumlarda (Biyometri İşlemi gibi) randevunuzu alarak sizi bilgilendirecek ve işlemleriniz esnasında size eşlik edecektir.

* Seyahatinize ilişkin uçak bileti , otel ve diğer hizmetler gibi konularda lütfen seyahat uzmanlarımızdan destek talep ediniz.

* Vize başvuru süreciniz başından sonuna kadar uzmanlarımız tarafından takip edilip sonuç konusunda sizinle iletişim kurulacaktır.

* Vize başvurunuz tamamlandığında vize uzmanlarımız sizinle iletişim kurup evraklarınızı talep ettiğiniz şekilde (kargo, kurye ya da doğrudan) tarafınıza teslim edilmesini sağlayacaktır.

* Tüm soru ve görüşleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.