ANA SAYFA HAKKIMIZDA TÜM ÜLKELER SIKÇA SORULAN SORULAR HABERLER İLETİŞİM

Turistik Vize - Avukat, Doktor, Eczacı, Diş Hekimi Gerekli Bilgiler

ANA SAYFA / Norveç / Turistik Vize - Avukat, Doktor, Eczacı, Diş Hekimi

Turistik Vize - Avukat, Doktor, Eczacı, Diş Hekimi

Firmamıza ulaştırılması gereken Avukat - Doktor - Diş Hekimi için Norveç Turistik Vizesinde hazırlanması gereken belgelerin listesi
 

1. İngilizce Vize Talep Dilekçesi (bağlı bulunulan kurumun ve iş yerinin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben yazılmış kaşeli ve ıslak imzalı)

2. Pasaport (Norveç seyahati sonrası en az 6 ay geçerli olması gerekli) 

3. 2 Adet Biyometrik Fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, güncel, beyaz fon arkalı olmalıdır)

4. Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

 

Başvuruda bulunacak kişiler, çalışma durumlarına göre aşağıda yer almakta olan evrak listelerinden uygun olanı hazırlamalıdır.
 

 

A - Norveç Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi İşveren ise;

1. Güncel Şirket Evrakları (faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası, sicil gazete fotokopileri)

2. SGK Hizmet Dökümü

3. Banka Hesap Özeti (Son 3 aylık banka hesap hareketliliğini içeren, en az 4000 TL bakiyesi olan kaşe, imza ve banka imza sirküleri ile birlikte)

 


 

B - Norveç Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi Bordrolu Çalışan ise,

 

1. Güncel İşyeri Evrakları (faaliyet belgesi, sicil gazete, imza sirküleri, vergi levhası fotokopileri)

2. SGK İşe Giriş Bildirgesi ve Hizmet Dökümü

3. Maaş Bordrosu

 


 

C - Norveç Turistik Vize Başvurusunda Bulunacak Kişi Devlet Memuru ise,

 

1. Çalıştığına dair çalışma belgesi (bağlı bulunulan kurumdan alınmış, ıslak imza ve mühürlü)

2. Maaş Bordrosu

3. Görev Kimlik Kartı Fotokopisi

4. Resmi İzin Belgesi

LÜTFEN DİKKAT!

* Lütfen evraklarınızı hazırlamaya başlamadan önce sağ üst tarafta bulunan iletişim bilgilerini kullanıp size en yakın ofisimizi arayarak ya da iletişim sayfasında bulunan formu doldurarak bizimle iletişime geçiniz.

* Schengen vizesi alımında pasaportunuzda en son aldığınız schengen vizesinde VİS ibaresi olup olmadığını vize uzmanımıza belirtiniz.VİS ibaresi yok ise parmak izine gelmeniz gerekmektedir.

* Vize uzmanlarımız, yapmak istediğiniz seyahatin amacına uygun, güncel evrak listesi konusunda size bilgi maili gönderecektir.

* Vize başvurunuz esnasında ibraz etmeniz gereken Vize Başvuru Formu ve Vize Talep Dilekçesi gibi belgeler konusunda vize uzmanlarımızdan yardım isteyiniz.

* Seyahat amacınıza uygun vize başvuru evraklarını temin edip tarafımıza ulaştırınız.

* Vize uzmanlarımız vize başvurunuzu gerçekleştirip, gerekli durumlarda (Biyometri İşlemi gibi) randevunuzu alarak sizi bilgilendirecek ve işlemleriniz esnasında size eşlik edecektir.

* Seyahatinize ilişkin uçak bileti , otel ve diğer hizmetler gibi konularda lütfen seyahat uzmanlarımızdan destek talep ediniz.

* Vize başvuru süreciniz başından sonuna kadar uzmanlarımız tarafından takip edilip sonuç konusunda sizinle iletişim kurulacaktır.

* Vize başvurunuz tamamlandığında vize uzmanlarımız sizinle iletişim kurup evraklarınızı talep ettiğiniz şekilde (kargo, kurye ya da doğrudan) tarafınıza teslim edilmesini sağlayacaktır.

* Tüm soru ve görüşleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.